Kikapcsolódási lehetőségek a sportnapon

Áttekintő órarend


Sportmasszázs Kecskés Zsolttal

11:00-19:00
BME Sportközpont, felső szint, nagyterem
Kecskés Zsolt, okleveles svéd masszőr fog Nektek 15 perces hátmasszázst adni a nap során. A nagy érdeklődés miatt a helyszínen fel kell majd iratkoznotok egy szabad, 15 perces időpontra.

Shiatsu masszázs Szegő Miriammal

10:30-14:30
BME Sportközpont, felső szint, nagyterem
Szegő Miriam Shiatsu masszőr és az Országos Shiatsu Egyesület alapítő tagja fog Nektek rövid shiatsu masszázst adni, mely az akupresszúra és a hagyományos kínai orvoslás alapjaira épülő alternatív masszázs. A nagy érdeklődés miatt a helyszínen fel kell majd iratkoznotok egy szabad, 20 perces időpontra.

KK Moves – egészségközpont

10:30-19:00
BME Sportközpont, földszint
A KK MOVES Egészségközpont lelkes csapata idén is azon dolgozik, hogy sikerüljön elérned a személyes célodat.
  1. Töltődj fel egy 15 perces office masszázzsal...
  2. Testösszetétel-mérést követően tudj meg többet arról, hogyan javíthatsz a testsúlyodon, illetve hogyan növelheted a táplálkozásod hatékonyságát…
  3. A testtartás- és mozgásanalízis pedig kiválóan alkalmas arra, hogy meghatározhassuk, melyik mozgásforma biztosítja számodra leginkább a fájdalommentes mindennapokat, az esetleges sérülések megelőzését és az általános erőnlétet…
Ez egy évente csak egyszer visszatérő alkalom, ezért ne szalaszd el a lehetőséget, s engedd, hogy Atlasz levegye a vállaidra nehezedő felesleges súlyokat!

Köszöntő

14:30-15:00
BME Sportközpont, alsó szint, Aréna
Ünnepélyes keretek között köszöntünk titeket!

Színes sportélet kiállítás – technikai okok miatt elmarad

10:30-19:00
BME Sportközpont, mindhárom szinten a folyosókon
Ahogy az élet bármely területén, úgy a sportban is jelen van a másság – nincs ebben semmi titok. De ahogy vannak olyan szakmák is az életben, melyek szereplői kevéssé fogadják el a többségitől különböző véleményt, vallást vagy szexuális irányultságot, úgy sajnos a sport világa is hajlamos a kirekesztésre, megbélyegzésre.
Nagy szerencsénkre vannak, voltak és lesznek úttörők a sport világában is, akik saját személyiségükkel, sportteljesítményükkel, előbújásukkal hozzájárulnak egy elfogadóbb és befogadóbb, egy valóban színes sportélethez.
Hőseink száma évről-évre gyarapszik, az interneten százával találhatunk olyan sportolókat, akik immár felvállalták szexuális irányultságukat vagy nemi orientációjukat - bátorítva ezzel másokat is ugyanezen lépésre. Ezen népes tömegből gyűjtöttük össze Nektek néhány sportolót, akik szerintünk megérdemlik a hazai közönség figyelmét – és akik egyúttal például szolgálhatnak számunkra is.
Hisszük, hogy a sport világában (is) kivívhatjuk egyenlőségünket – kiállításunkkal ezt igyekszünk bebizonyítani Nektek. Legyen valóban színes a sportélet!

Látható transzok - transz közösségi kiállítás

10:30-19:00
BME Sportközpont, minden szinten a folyosókon
A Látható transzok közösségi kiállítás segít kicsit megismertetni a publikummal a transznemű személyek érzéseit, gondolatait és megéléseit. Láthatjuk, mennyire izgalmasak, kreatívak, mélyek és igaziak ők is, akárcsak cisznemű kortársaik. Fotókon, elbeszélésekben, versekben, különleges tárgyakban vagy mindezek kombinációjában kerül bemutatásra az élet, hogy közelebb hozzuk ezt a nem is annyira misztikus és különc világot az érdeklődőkhöz.

Konditerem

10:30-14:30
BME Sportközpont, felső szint, konditerem
Sportnap belépőddel a BME Sportközpont felső szintjén található konditermet szabadon és korlátlanul használhatod.

Hulahoppozz!

15:00-18:00
BME Sportközpont, alsó szint, Aréna
Tudtad, hogy a hoppot nem csak derékon lehet pörgetni, hanem nyakon, karon, lábon is? A nap során egyszerű "onbody" és "offbody" trükköket sajátíthattok el, melyek instant örömöt és sikerélményt adnak majd! Fiúkat és lányokat egyaránt vár szeretettel Eszter, cirkuszi artista.
Karikát nem kell hozni, adunk neked.

Sportfal

10:30-19:00
BME Sportközpont, alsó szint, Aréna
Fotózkodj barátaiddal az Atlasz Sportfalnál, posztold facebook-ra a megadott hashtaggel és nyerd meg a 10.000 Ft-os vacsorát a Why Not Bisztróba! A játék részletes feltételei a helyszínen.

Szauna

10:30-19:00
BME Sportközpont, öltözők
A BME Sportközpont szaunáját belépőddel korlátlanul használhatod az egész Sportnap ideje alatt. Ha egy-egy sport kipróbálása után lazítanál egyet, pihenj nyugodtan a szaunában! Csak ne vidd túlzásba!